Odoo website maken

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw Odoo website of webshop?

Mijn naam is Els Guns en sinds 2013 bouw ik met veel plezier websites of webshops. In alles wat ik doe, streef ik het beste na en ik laat u graag meteen weten hoe ...

Odoo als website/webshop/CMS/... platform!

Wat u zelf kan, doet u beter!

Geen torenhoge facturen!

Als eerste in de Google zoekresultaten!

Platform?

Je wil een website/webshop of hij is dringend aan vernieuwing toe. Je gaat op zoek naar een dienstverlener in de regio en je vergelijkt in eerste instantie prijzen. Maar wat er allemaal in die prijs vervat zit, is moeilijk te vergelijken want jij bent tenslotte niet de techneut die direct mee is met alle vakjargon. Er komt best wel wat kijken bij het bouwen van een goede website/webshop maar het start in de eerste plaats met de keuze van het juiste platform en er zijn er honderden, duizenden ... oude rotten zoals WordPress/Woocommerce of eerder new kids on the block zoals Wix, Squarespace, ...

Odoo!

Omdat het kiezen van het platform de belangrijkste beslissing is die je moet nemen, vertel ik eerst en vooral over het platform waarmee ik jouw website/webshop zal bouwen, namelijk Odoo. Ik kies voor Odoo omdat het niet alleen een CMS (Content Management Systeem) is maar een heel ERP (Enterprise Resource Planning) pakket (en zelfs meer dan dat) zodat alles wat straks nodig is voor jouw website/webshop ge├»ntegreerd is. Bekijk zeker de website pagina en eCommerce pagina bij Odoo.

Webdesigner vs doe-het-zelf

Heb je tegenwoordig nog wel een webdesigner nodig? Ja en nee ... 'ja' als er een groot budget vrij is voor een pixel perfecte website tot in de puntjes afgestemd op uw huisstijl. Maar vooral eerder 'nee' als je gewoon een website/webshop nodig hebt die goed werkt en goed gevonden wordt. Odoo is net zoals Wix, Squarespace, ... een drag en drop website builder waarmee je zelf prima aan de slag kan.

Kostprijs?

Als je toekomt met de functionaliteit die Odoo zelf voorziet, ga je best voor odoo online, het standaard plan van 25 euro per gebruiker per maand. Geen werk met eigen hosting, e-mailintegratie, backups,  updates/upgrades en je krijgt  een gratis domein  en onbeperkte ondersteuning. Maar als je Odoo al een beetje kent, kwam je waarschijnlijk eerder op deze pagina terecht voor ondersteuning bij het gepersonaliseerde plan (37,5/gebruiker excl hosting). Is Odoo nieuw voor u? Ik vertel u graag alles over de verschillen en zo komen we snel uit bij de juiste optie voor u.

Goed gevonden worden

Een website/webshop loont natuurlijk niet wanneer hij niet goed gevonden wordt. Odoo zelf is SEO vriendelijke software maar het kan misschien nog altijd een beetje beter en daarin sta ik u graag met raad en daad bij.

Meer weten?

Bel me eens (0476 72 50 10) of we spreken online af en ik vertel u graag meer over Odoo en mijn aanpak.

Mijn website/webshop werk