Website laten maken

Wat kan ik voor u doen?

  • Het aankopen van een domeinnaam met gratis SSL certificaat (https).
  • Een WordPress installatie + interessante plugins klaarzetten.
  • Het designen van de site.
  • Het mee uitzetten van een eenvoudige, sterke sitestructuur.
  • Data opladen.
  • Het testen of alles wel responsive (desktop/tablet/smartphone) is en de nodige verbeteringen aanbrengen of ook AMP (Accelerated Mobile Pages) activeren.
  • SEO technische zaken goed zetten en aangeven hoe u daarmee verder aan de slag kan.
  • Mee uitzoeken welke plugins een goede keuze zijn om extra functionaliteit aan de site toe te voegen.

Hoe werk ik?

Eerst stemmen we natuurlijk af over uw eisen en uw budget. Geloof me, een website hoeft helemaal niet veel te kosten als u dat niet wil. Er zijn oneindig veel design mogelijkheden met een goed thema en fantastische plugins ter beschikking die ofwel gratis zijn ofwel echt wel hun geld waard zijn. Een ruimer budget laat dan weer toe om een site echt de looks te geven zoals jij die voor ogen hebt.

Daarna kan u via een tijdelijk domein volgen hoe de site vorm krijgt en kan u meteen bijsturen waar nodig. Wanneer alles naar wens is en voldoende getest is op tablets en mobiele toestellen, wordt de site gekoppeld aan uw domein.

Later blijf ik steeds tot uw dienst voor de nodige aanpassingen.

Onderhoud zoals beveiliging, backups en automatische updates zit reeds vervat in de prijs voor de supersnelle hosting!

Hoeveel kost een website?

Hoewel de grote lijnen wel altijd overeen komen, zijn de eisen voor een website nooit 2 keer de zelfde. Dat maakt de opdracht steeds opnieuw weer zeer boeiend maar dat maakt het ook moeilijker om een exacte prijsopgave te geven hoewel u natuurlijk wel graag wil weten waar u aan toe bent. Ik werk in regie omdat het resultaat bepaald wordt tijdens het proces van bouwen zelf door de interactie met de klant en de inspiratie die daaruit voort vloeit. Ik geef u natuurlijk wel een idee van de tijd die ongeveer nodig zal zijn en in die zin stel ik ook mijn offertes met een prijsschatting op. Wat ik u hier en nu al kan meegeven; het opzetten van een domein en WordPress site (incl. interessante plugins) neemt bijvoorbeeld een klein half uurtje in beslag.

Verder is er een jaarlijkse hosting kost (60 tot 180 euro) en een jaarlijkse thema/plugin kost voor essentiële plugins (30 tot 90 euro) om van uw WordPress installatie een topper te maken.

Scroll to Top