Hoeveel kost een website/webshop?

Hoewel de grote lijnen wel altijd overeen komen, zijn de eisen voor een website nooit 2 keer de zelfde. Dat maakt de opdracht steeds opnieuw weer zeer boeiend maar dat maakt het ook moeilijker om een exacte prijsopgave te geven hoewel u natuurlijk wel graag wil weten waar u aan toe bent. Ik werk in regie omdat het resultaat bepaald wordt tijdens het proces van bouwen zelf door de interactie met de klant en de inspiratie die daaruit voort vloeit. Ik geef u natuurlijk wel een idee van de tijd die ongeveer nodig zal zijn en in die zin stel ik ook mijn offertes met een prijsschatting op. Wat ik u hier en nu al kan meegeven; het opzetten van een domein en WordPress site (incl. interessante plugins) neemt bijvoorbeeld een klein half uurtje in beslag. Verder is er een jaarlijkse hosting kost van 180 euro bij Flywheel en een jaarlijkse plugin kost van 120 euro om van uw WordPress installatie een topper te maken. Lees hierover zeker meer want dit is een zeer scherpe prijs voor heel wat kwalitatieve software.

Hoewel de grote lijnen wel altijd overeen komen, zijn de eisen voor een website nooit 2 keer de zelfde. Dat maakt de opdracht steeds opnieuw weer zeer boeiend maar dat maakt het ook moeilijker om een exacte prijsopgave te geven hoewel u natuurlijk wel graag wil weten waar u aan toe bent. Ik werk in regie omdat het resultaat bepaald wordt tijdens het proces van bouwen zelf door de interactie met de klant en de inspiratie die daaruit voort vloeit. Ik geef u natuurlijk wel een idee van de tijd die ongeveer nodig zal zijn en in die zin stel ik ook mijn offertes met een prijsschatting op. Wat ik u hier en nu al kan meegeven; het opzetten van een domein en WordPress site (incl. interessante plugins) neemt bijvoorbeeld een klein half uurtje in beslag.

Verder is er een jaarlijkse hosting kost van 180 euro bij Flywheel en een jaarlijkse plugin kost van 120 euro om van uw WordPress installatie een topper te maken. Lees hierover zeker meer want dit is een zeer scherpe prijs voor heel wat kwalitatieve software.

Footer > WordPress

ONTDEK DE 2 WORDPRESS OPTIES BIJ O.S.ADMIN ...

Scroll to Top