laptop-2559958_1920

Eerst stemmen we natuurlijk af over uw eisen en uw budget. Geloof me, een website hoeft helemaal niet veel te kosten als u dat niet wil. Er zijn oneindig veel design mogelijkheden met een goed thema en fantastische plugins ter beschikking die ofwel gratis zijn ofwel echt wel hun geld waard zijn. Een ruimer budget laat dan weer toe om een site echt de looks te geven zoals jij die voor ogen hebt. Daarna kan u via een tijdelijk domein volgen hoe de site vorm krijgt en kan u meteen bijsturen waar nodig. Wanneer alles naar wens is en voldoende getest is op tablets en mobiele toestellen, wordt de site gekoppeld aan uw domein. Later blijf ik steeds tot uw dienst voor de nodige aanpassingen. Onderhoud zoals beveiliging, backups en automatische updates zit reeds vervat in de prijs voor de supersnelle hosting!

Eerst stemmen we natuurlijk af over uw eisen en uw budget. Geloof me, een website hoeft helemaal niet veel te kosten als u dat niet wil. Er zijn oneindig veel design mogelijkheden met een goed thema en fantastische plugins ter beschikking die ofwel gratis zijn ofwel echt wel hun geld waard zijn. Een ruimer budget laat dan weer toe om een site echt de looks te geven zoals jij die voor ogen hebt.

Daarna kan u via een tijdelijk domein volgen hoe de site vorm krijgt en kan u meteen bijsturen waar nodig. Wanneer alles naar wens is en voldoende getest is op tablets en mobiele toestellen, wordt de site gekoppeld aan uw domein.

Later blijf ik steeds tot uw dienst voor de nodige aanpassingen.

Onderhoud zoals beveiliging, backups en automatische updates zit reeds vervat in de prijs voor de supersnelle hosting!

Footer > WordPress

ONTDEK DE 2 WORDPRESS OPTIES BIJ O.S.ADMIN ...

Scroll to Top