Flywheel hosting

Flywheel, een top managed WordPress host die zorgt voor een continu snelle, veilige, gebackupte WP installatie met gratis SSL en ontwikkelomgeving!

Ik heb uren en uren gesurft op zoek naar een kwalitatieve host voor WordPress aan een betaalbare prijs en heb er ook enkele uitgetest. Die zoektocht kan ik u al zeker besparen en u voorstellen aan Flywheel, een Amerikaans bedrijf met jonge, enthousiaste mensen die echt waarmaken wat ze beloven en op elk uur van de dag klaar staan met een persoonlijke aanpak. De hosting kost 15 euro per maand, niet niks als u weet dat het al kan vanaf enkele euro’s maar … in die 15 euro zit heel wat vervat …

  • een supersnelle site! Zowat 1 van de belangrijkste zaken waarmee Google rekening houdt om een site punten te geven.
  • elke nacht een backup! Zo kan u op beide oren slapen als er eens iets mis loopt. Gewoon een backup terug zetten en u bent weer vertrokken.
  • op en top beschermd tegen hacking en hulp als het toch mis zou lopen! Zoals er altijd wel voor- en nadelen zijn, is dat ook zo bij open source software. Het grootste nadeel is misschien wel de kwetsbaarheid tov hacking want iedereen die wil, kent de code van binnen en van buiten. Maar een goede bescherming is de oplossing!
  • inclusief SSL certificaat! SSL, een top booster voor veiligheid en SEO want Google loves it.
  • inclusief een ontwikkelomgeving! Je kan op elk moment een kopie nemen van je site om dingen uit te proberen. Als je ze goed vindt, push je deze versie naar productie en moet je geen werk overnieuw doen.

Al deze dingen kan je ook zelf doen aan de hand van plugins maar de tijd die nodig is om alles te leren en up to date te houden, weegt niet op tegen deze kleine meerkost. Het zijn wat mij betreft ook niet de spannenste zaken om mee bezig te zijn. Ik werk liever aan de site zelf en aan een optimale vindbaarheid in zoekmachines.

 

Scroll to Top