WordPress, daar heeft u vast al wel van gehoord en misschien bent u er ondertussen ook wel van overtuigd dat het een goede keuze is om uw professionele website mee te bouwen. Maar dan ... hoeveel investering vraagt dat, nu u misschien nog startende bent of (nog) een kleine ondernemer bent zonder grote budgetten? U weet ondertussen na een beetje googelen ondertussen waarschijnlijk wel dat u het ook prima zelf kan. De bronnen zijn eindeloos en allemaal of toch meestal gratis, fantastisch, ... of toch misschien niet helemaal? Zoveel informatie verwerken, vraagt tijd en effort en ook dat kost geld. Wat als u met iemand zou kunnen samenwerken die er al heel wat uurtjes lezen, leren, experimenteren, ... heeft opzitten en die kennis met u deelt?

Wat ik voor u kan doen?

Kort samengevat; u helpen met het bouwen van een professionele website voor uw kleine of startende onderneming die alle potentieel heeft om goed gevonden te worden in Google. Voor die hulp betaalt u op zich niets want alle informatie die u nodig heeft is hier nu al beschikbaar op de site. Informatie die ik ook continu up to date houd, want ik leer elke dag nog nieuwe dingen bij die ik graag met u deel. Heeft u het een periode te druk om zelf te werken aan de site, dan kan ik u bijstaan voor 1 euro per minuut.

Hoe werk ik?

Ik zet voor u een WordPress installatie klaar bij mijn managed Flywheel host, installeer alle plugins die ik noodzakelijk vind om van start te gaan en configureer/programmeer de site zoals ik het makkelijk vind om snel te werken. U kan dan een stappenplan volgen om uw site op te bouwen. Heeft u een vraag om het één en ander te verduidelijken en u vindt het antwoord niet op deze site, dan stelt u ze mij en ik antwoord asap.

Hoeveel kost een website/webshop?

25 euro per maand voor de hosting bij Flywheel en een reeks plugins die u het leven een pak gemakkelijker maken. Meer niet, want al het echte werk doet u zelf! En hoe je het één en ander voor elkaar krijgt, lees je gewoon hier op deze site. Niet alleen how to’s over het bouwen van de site zelf maar ook over de stappen die je kan ondernemen om goed gevonden te worden in Google. Alles wat ik daarover bijleer, deel ik graag op een beknopte, duidelijke manier. Heeft u toch een specifieke vraag met betrekking tot informatie of concreet hulp nodig omdat u het zelf te druk heeft, dan geeft u maar een seintje … voor 1 euro per minuut sta ik graag voor u klaar.

EEN MOOI VOORSTEL?

Stuur een berichtje met uw gegevens en we gaan meteen aan de slag!

Footer > WordPress

ONTDEK DE 2 WORDPRESS OPTIES BIJ O.S.ADMIN ...

Scroll to Top