WordPress websites

Wat is WordPress en waarom WordPress?

Een website bouw je dezer dagen niet meer vanaf nul. Er zijn zoveel dingen die je zou moeten heruitvinden terwijl die zelfs gratis aangeboden worden. Een website bouw je met een CMS, een zogenaamd content management systeem. Er zijn heel wat Open Source CMSsen beschikbaar waaronder bijvoorbeeld WordPress, de meest populaire van het moment. En juist daarom koos ik om met WordPress aan de slag te gaan. De software is gratis en zeer toegankelijk voor een heel breed publiek. U kan zelf met heel wat zaken ongetwijfeld prima aan de slag. Wordt het een beetje technischer of grafischer, dan bied ik u graag mijn diensten aan.

Website of webshop laten maken

U heeft beslist om een website te laten maken? Maar nu … met welk bedrijf ga je in zee, hoe werken ze, hoeveel kost dat allemaal, zal ik goed gevonden worden in Google, want daar draait het tenslotte allemaal om, … Hier kan u al wat meer lezen over mijn manier van aanpakken en natuurlijk beantwoord ik ook graag elke vraag die u heeft. U kan bij o.s.admin ook kiezen om zelf aan de slag te gaan en dat betekent dat u op deze site ook heel wat informatie vindt over hoe mijn stappenplan er uit ziet als ik een website voor u zou bouwen.

Website of webshop zelf maken

U heeft vast al ontelbare sites gevonden, boordevol tips om je eigen website te bouwen. Zalig toch, al die informatie die gratis en voor niks ter beschikking staat. Mmm, gratis? Als je het vanuit een ander standpunt bekijkt niet echt, want time is money. Al de tijd die nodig is om dingen te leren, uit te proberen, te testen, … heeft u vast wel nodig voor andere zaken in uw bedrijf. Wat als u die kennis, die elke dag wordt aangevuld, zonder effort plots ter beschikking krijgt om toch zelf je website te bouwen? Dan bent u aan het juiste adres! Lees hier meer over mijn aanpak voor de doe-het-zelvers.

Footer > WordPress

ONTDEK DE 2 WORDPRESS OPTIES BIJ O.S.ADMIN ...

Scroll to Top