Website laten bouwen Turnhout

Op zoek naar een budgetvriendelijke, kwalitatieve website waar u volledig zelf verder mee aan de slag kan en werkt u graag samen met een freelancer uit eigen regio?

Dan stel ik mezelf heel graag aan u voor. Mijn naam is Els Guns, 15 jaar actief geweest als Java programmeur in bedrijven en daarna ondertussen 5 jaar actief als freelancer in web creaties/ontwikkeling. Het wereldje is altijd veranderend, vraagt diverse skills en is daarom uitermate boeiend. Stapsgewijs vulde ik mijn programmatiekennis aan met allerlei webtechnologieën, grafisch design en SEO/SEA en verfijn en vernieuw mijn kennis elke dag.

Website laten bouwen Turnhout

Kan ik u overtuigen om in zee te gaan met een freelancer?

Werken met een freelancer heeft zo zijn voor- en nadelen zoals dat bij alles geldt maar als u een kleine zelfstandige bent en kiest voor een website in WordPress (of een webshop in Odoo) dan legt u sowieso een goede basis voor de toekomst ...

  • U kan van start gaan aan veel voordeligere prijzen.
  • U kan altijd schakelen tussen dienstverleners wanneer u dat nodig vindt.

Kan ik u overtuigen om in zee te gaan met o.s.admin?

Ik kan u nu bestoken met heel veel promopraatjes over mezelf maar dan weet u nog niets, toch? Ik geef u daarom de nummers van mijn 2 grootste klanten, enerzijds in WordPress, anderzijds in Odoo en zij zullen u eerlijk te woord staan. Bij Gilbo bvba kan u terecht bij Ellen op nummer 014/41.69.39 ([email protected]gilbotegels.be) om te informeren naar mijn WordPress, SEO/SEA werk en bij Guns bvba kan u terecht bij Tiny op nummer 014/42.38.23 ([email protected]gunsbvba.be) voor mijn Odoo, SEO/SEA en grafisch werk.

Wil u meer weten?

Stuur een berichtje met uw gegevens en ik maak graag een vrijblijvende offerte! Of bel me even op nummer 0476 72 50 10 voor meer info.

INTERESSE?

Stuur een berichtje met uw gegevens en ik maak graag een vrijblijvende offerte!

Of bel even op nummer 0476/72.50.10 voor meer info.

o.s.admin ondersteunt u graag bij het beheer van 3 zeer succesvolle open source pakketten, zijnde WordPress, Odoo en FreePBX.

Scroll to Top