WordPress of Odoo?

U las het al ... o.s.admin volgt hoofdzakelijk 2 open source pakketten om u van dienst te zijn, WordPress en Odoo. Wanneer kiest u voor welk pakket?

Los van het feit of u een nieuwe website of webshop wil ..

U start een nieuwe onderneming of u bent reeds een gevestigde waarde maar de software waarmee u nu werkt, voor het beheer van uw klanten en leveranciers, uw verkopen en aankopen en misschien zelfs ook uw boekhouding zijn verouderd? Kies dan voor Odoo!

U wil een nieuwe website?

Als u niet echt van plan bent om online te gaan verkopen en uw bedrijfsbeheersoftware is niet bepaald aan vernieuwing toe, dan zou ik WordPress aanraden. WordPress is echt zuiver software om een website mee te bouwen, Odoo is heel veel meer dan dat en dus zal WordPress veel sneller up to date zijn met alle toeters en bellen die je maar zou kunnen bedenken, om van je website een topper te maken.

U wil een nieuwe webshop?

Mijn eerste advies, Odoo maar als het niet de bedoeling is om uw bedrijfsbeheersoftware te vernieuwen, is er de keuze tussen WordPress+Woocommerce of Odoo. Denk er aan dat een webshop heel wat werk met zich meebrengt en een goede koppeling met uw bedrijfsbeheersoftware noodzakelijk is om efficiënt te kunnen werken.

 

Scroll to Top