Heb je tegenwoordig nog een website nodig?

Ja, om verschillende goede redenen maar voor mij is er eigenlijk maar één echt relevant …

Om online te kunnen adverteren! Het is nu eenmaal de meest efficiënte vorm van reclame maken. Je kan adverteren met Facebook en dan bereik je een groot publiek maar als je ook de niet-Facebookers wil bereiken, kom je ongetwijfeld uit bij Google AdWords. Technisch gezien kan je Google AdWords gebruiken zonder over een eigen website te beschikken maar het is verre van ideaal.

Wat ik u zou voorstellen als ik uw website zou maken?

  • Kies voor een eenvoudige vormgeving zonder al te veel toeters en bellen zodat de kost voor het maken van de website niet meteen de pan uitvliegt en zodat de website er ook zeker aantrekkelijk uitziet op mobiele toestellen. Een duidelijke uitgelijnde structuur geeft je de mogelijkheid om de site op termijn te laten groeien, alles moet niet vanaf dag 1 in orde zijn. Het is dan een kwestie om beetje bij beetje inhoud toe te voegen afgestemd op de campagnes die je wil voeren.
  • Het budget dat op deze manier niet meteen op gesoepeerd is door de website zelf, kan je spenderen aan één of meerdere AdWords campagnes die je bedrijf doen groeien en je meer ruimte geven voor de toeters en bellen waar je van droomt.

Heeft u een periode niet zo veel werk, activeer je AdWords campagnes en is het tijdelijk heel druk, pauzeer ze dan. Een ideale manier om jouw workload te beheersen!

Scroll to Top