Hoeveel kost een website?

Per jaar betaalt u sowieso 180 euro aan hosting. U maakt zoveel gebruikers aan als u wil en installeert elke module waarvan u droomt zonder bijkomende kosten. Het implementatietraject is heel specifiek en dus werk ik in regie. Het hangt erg af of u van nul begint, of er al heel wat data bestaat die geïmporteerd moet worden en of er bedrijfsprocessen bestaan waarvoor Odoo misschien een kleine aanpassing nodig heeft. In deze zin bied ik geen Odoo diensten aan aan grote bedrijven waar er heel wat bestaande processen getackeld moeten worden. Ik wil niemand afschrikken maar switchen van bedrijfspakket is geen lachtertje en er komt heel wat bij kijken. Wanneer u van nul begint, is Odoo in elk geval een haalbare en betaalbare kaart en kan u geen betere keuze maken! Om te weten waaraan u financieel toe bent, kan ik een aantal nodige routinetaken opsommen met een tijdsschatting. Verder houd ik u tijdens het project continu op de hoogte waar we staan. Niet alles moet vanaf dag 1 geconfigureerd en gebruikt worden waardoor de software de groei van uw bedrijf kan volgen.

Per jaar betaalt u sowieso 180 euro aan hosting. U maakt zoveel gebruikers aan als u wil en installeert elke module waarvan u droomt zonder bijkomende kosten.

Het implementatietraject is heel specifiek en dus werk ik in regie. Het hangt erg af of u van nul begint, of er al heel wat data bestaat die geïmporteerd moet worden en of er bedrijfsprocessen bestaan waarvoor Odoo misschien een kleine aanpassing nodig heeft. In deze zin bied ik geen Odoo diensten aan aan grote bedrijven waar er heel wat bestaande processen getackeld moeten worden. Ik wil niemand afschrikken maar switchen van bedrijfspakket is geen lachtertje en er komt heel wat bij kijken. Wanneer u van nul begint, is Odoo in elk geval een haalbare en betaalbare kaart en kan u geen betere keuze maken! Om te weten waaraan u financieel toe bent, kan ik een aantal nodige routinetaken opsommen met een tijdsschatting. Verder houd ik u tijdens het project continu op de hoogte waar we staan. Niet alles moet vanaf dag 1 geconfigureerd en gebruikt worden waardoor de software de groei van uw bedrijf kan volgen.

Footer > Odoo

ODOO ONDERSTEUNING VOOR DE KLEINE ZELFSTANDIGE ...

Scroll to Top