laptop-2559958_1920

Als u kiest voor Odoo ce om een webshop te bouwen, kies je meteen ook voor gloednieuwe beheerssoftware voor je bedrijf, inclusief boekhouding als je dat wil. Dat is geen kleintje en dus bekijken we samen eerst hoe de aanpak van het project ook voor jouw bedrijf een haalbare kaart wordt. Net zoals bij WordPress, hoeft de webshop op zich helemaal niet veel te kosten als u dat niet wil. Er zijn ook voor Odoo mooie thema’s en fantastische plugins ter beschikking die ofwel gratis zijn ofwel echt wel hun geld waard zijn. Een ruimer budget laat dan weer toe om een site echt de looks te geven zoals jij die voor ogen hebt. U kan vanaf dag 1 gebruik beginnen maken van de Odoo software en ook volgen hoe de site vorm krijgt en kan u meteen bijsturen waar nodig. Wanneer alles naar wens is en voldoende getest is op tablets en mobiele toestellen, wordt de site gekoppeld aan uw domein. Later blijf ik steeds tot uw dienst voor de nodige aanpassingen, opleidingen, als u dat wenst.

Als u kiest voor Odoo ce om een webshop te bouwen, kies je meteen ook voor gloednieuwe beheerssoftware voor je bedrijf, inclusief boekhouding als je dat wil. Dat is geen kleintje en dus bekijken we samen eerst hoe de aanpak van het project ook voor jouw bedrijf een haalbare kaart wordt.

Net zoals bij WordPress, hoeft de webshop op zich helemaal niet veel te kosten als u dat niet wil. Er zijn ook voor Odoo mooie thema’s en fantastische plugins ter beschikking die ofwel gratis zijn ofwel echt wel hun geld waard zijn. Een ruimer budget laat dan weer toe om een site echt de looks te geven zoals jij die voor ogen hebt.

U kan vanaf dag 1 gebruik beginnen maken van de Odoo software en ook volgen hoe de site vorm krijgt en kan u meteen bijsturen waar nodig. Wanneer alles naar wens is en voldoende getest is op tablets en mobiele toestellen, wordt de site gekoppeld aan uw domein.

Later blijf ik steeds tot uw dienst voor de nodige aanpassingen, opleidingen, als u dat wenst.

Footer > Odoo

ODOO ONDERSTEUNING VOOR DE KLEINE ZELFSTANDIGE ...

Scroll to Top