Betaalbare of zelfs gratis bedrijfssoftware?

Betaalbare of zelfs gratis bedrijfssoftware?

U zoekt betaalbare bedrijfssoftware, inclusief boekhoudpakket? Het bestaat ... ontdek Odoo, nog straffer dan de grote, bekende ERP spelers op de markt.

Bent u op zoek naar bedrijfssoftware (administratiesoftware, boekhoudpakket, …) voor uw kleine of startende onderneming die betaalbaar moet zijn en liefst nog gratis ook? Het bestaat echt! Zoek niet langer en maak kennis met Odoo. Wat Odoo is en allemaal kan, kan u vinden op de odoo.com site maar ik vertel u graag meer waarom Odoo een perfecte keuze is …

  • De eerste reden kent u al, betaalbaar of zelfs gratis. Niets voor niets, toch? De software zelf is gratis (de community versie) dus technisch gezien is Odoo echt wel gratis, maar dan moet u zelf instaan voor de installatie en configuratie op een eigen machine. Als dat niet uw plan is, kan Odoo nog steeds heel betaalbaar blijven in tegenstelling tot wat u zou denken als u de prijstabellen ziet bij Odoo zelf.
  • De tweede reden … u bent onafhankelijk van een softwarepartner want niet alleen Odoo zelf levert diensten. Er is een wereldwijd netwerk van software bedrijven die Odoo diensten bieden. Bent u niet of niet langer tevreden van de diensten van de partner waarmee u in zee ging, dan kiest u gewoon een andere.
  • En dan misschien wel de belangrijkste reden waarom Odoo echt wel een perfecte keuze is … Odoo bestaat uit enorm veel deelapplicaties en integraties zodat al uw bedrijfsprocessen aangestuurd kunnen worden met één pakket en uw software perfect de groei van uw bedrijf kan volgen in de toekomst.

Odoo mag met opgeheven hoofd naast grote kleppers staan als SAP, Microsoft Dynamics, Exact, … en u kan dat nu al betalen? Bijna te mooi om waar te zijn, niet?

Enkele weetjes over Odoo

  • Odoo werd ontwikkeld door een Belg, Fabien Pinckaers een dikke 10 jaar geleden. Ondertussen werken er duizenden programmeurs wereldwijd mee aan het pakket.
  • Odoo is de laatste jaren 1 van de snelst groeiende bedrijven in Europa.
  • Momenteel zijn er al 825 bedrijven over de wereld die officiëel partner zijn van Odoo, verder zijn er nog ontelbare freelancers mee aan de slag.
  • Er worden meer dan 300 nieuwe apps per maand ontwikkeld.
  • Odoo werd al vertaald in 23 talen.
  • Hoeveel gebruikers er zijn, is moeilijk te tellen maar het zijn er minstens 2 miljoen.
Footer > WordPress

ONTDEK DE 2 WORDPRESS OPTIES BIJ O.S.ADMIN ...

Scroll to Top